Industrieën

Sellon ontzorgt u volledig op het gebied van afdichtingen, pompen en overige rotating equipment.
Pharma en Voeding

Farma & Voeding

Geen enkele industrie kent zulke strenge normen en eisen als de farmacie en voedingsmiddelenindustrie. Met onze ervaren specialisten en hoogwaardige producten zijn we al jaren een betrouwbare partner voor het onderhoud van pompen in een hygiënische omgeving

Petro Chemie

(Petro) Chemie

Veiligheid staat voorop bij de door ons geleverde producten en diensten in de (petro) chemie. We werken daarom alleen met de beste producten voorzien de hoogste kwaliteitseisen bestemd voor explosie gevaarlijke omgeving. Naast onze producten zijn we als bedrijf ook gecertificeerd voor het verrichten van onderhoud aan apparatuur in ATEX-zones

icon energy

Maritiem

Nieuwe milieuregels, die zowel gelden op water als aan wal, hebben een aanzienlijke impact op afsluiters, pompen en aanverwante systemen. Met de hoogwaardige producten van onder meer Chesterton en onze uitgebreide systeemkennis maken wij het verschil in de algehele prestaties van uw pomp.

icon energy

Papier & Pulp

De papier en pulp industrie kenmerkt zich door hoge mate van watergebruik en slurry condities die hoge eisen stellen aan de gebruikte systemen. Met een diepgaand begrip van de zware toepassingen van papierfabrieken, leveren we duurzame oplossingen voor optimale prestaties en winstgevendheid.

Industrie

Algemene Industrie

Voor vele industrieën levert Sellon een zeer uitgebreid programma aan pompen, afdichtingen en onderhoudsproducten voor kritische proces applicaties. Sellon heeft bewezen de cost-of-ownership te kunnen verlagen door het leveren van hoogwaardige producten en het doorvoeren van effectieve modificaties.

Neem gerust contact met ons op… 

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag te woord.

Contactfoto