Algemene Industrie

Voor vele industrieën levert Sellon een zeer uitgebreid programma aan pompen, afdichtingen en onderhoudsproducten voor kritische proces applicaties. Sellon heeft bewezen de cost-of-ownership te kunnen verlagen door het leveren van hoogwaardige producten en het doorvoeren van effectieve modificaties.

 

De producten en diensten van Sellon worden binnen velerlei industrieën ingezet waarbij hoogwaardige productie plaatsvindt of strenge eisen worden gesteld op het gebied van veiligheid of betrouwbaarheid. Te denken valt hierbij aan de zwaardere industrieën zoals de metaalindustrie, waterbehandeling, afvalverwerking of energie sector.

Uiteraard voldoen al onze producten aan de gestelde eisen en worden deze voorzien van de benodigde certificaten, zoals ATEX.

Wij bieden onder meer:

  • Hoogwaardige afdichtingen en pakkingen met uitmuntende prestaties op het gebied van betrouwbaarheid, veiligheid, efficiency en gebruiksgemak.
  • Unieke, speciaal ontwikkelde polymer seals met onovertroffen prestaties in zware toepassingen.
  • Industriële coatings ter bescherming tegen erosie, corrosie en chemische aantasting van apparatuur.
  • Smeermiddelen en vetten die speciaal zijn ontwikkeld om beter te presteren in moeilijke toepassingen, zoals hoge temperaturen, en om de betrouwbaarheid van de apparatuur op componenten zoals lagers, kabels en kettingen te vergroten.
  • Industriële pompen voor diverse toepassingen

Al meer dan 50 jaar is Sellon uw partner in het verhogen van betrouwbaarheid en verlengen van standtijd aan alle apparatuur waarin afdichtingen een cruciale rol spelen. We beschikken over uitgebreide applicatiekennis en werken met gerenommeerde leveranciers.

Wilt u ook verzekerd zijn van een efficiënte en veilige productie? Onze specialisten helpen u graag verder.

Enkele van onze leveranciers

Product categorieën

Onze diensten

Case

Nooit meer onder de plak met smeerolie

Een overmaat aan smeerolie en alsnog liep de ketting van onze klant, fabrikant van betonproducten voor de bouw, niet gesmeerd. Een typisch geval van ‘onder de plak’ zitten. Vuilresten en bagger bleven aan de ketting plakken, waardoor de aandrijving er ook nog eens mee ophield. Met het aanbieden van de juiste producten laten we zien hoe we meer kunnen bereiken met minder.

Klanten

Neem gerust contact met ons op… 

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag te woord.

Contactfoto