Pomp modificatie

Om te komen tot de meest betrouwbare en duurzame oplossing analyseren we de faaloorzaken grondig. Wanneer het doorvoeren van pompmodificaties nodig is, zullen we ons hierdoor niet laten weerhouden. Alles met het oog op de maximale pomp performance binnen uw proces.

De meest kwetsbare elementen van de pomp zijn meestal de afdichting en de seal omgeving. Wij zijn in staat de afdichting te optimaliseren en de seal omgeving te re-engineeren zodat de afdichting in de meest gunstige situatie gaat functioneren. Het gevolg is standtijd verbetering en daardoor een hogere efficiëntie van uw installatie.

Een ander element wat in veel situaties extra bescherming nodig kan hebben zijn de lagers. Wij kunnen een hoogwaardiger afdichting toepassen om olie lekkage te voorkomen, dan wel invloeden van buitenaf te elimineren.

In een tijd waarbij pomp onderdelen lange levertijden vergen of niet meer leverbaar zijn, is een alternatief slijtdelen van een composiet coating te voorzien. Sellon gebruikt ARC coatings en daarmee worden pompen slijtvaster en beter beschermd tegen corrosie. Bovendien wordt de efficiëntie van de pomp positief beïnvloed. Een overweging meer dan waard!

Retrofit

Neem gerust contact met ons op… 

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag te woord.

Contactfoto