Werken bij Sellon

Wij zijn Sellon. Een jong familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring als industriële leverancier en dienstverlener op het gebied van rotating equipment. Met een team van zo’n 15 medewerkers werken wij iedere dag aan het verhogen van de betrouwbaarheid en het verlengen van standtijd van uw rotating equipment. Wil jij werken bij een technisch bedrijf waar veel kennis aanwezig is, maar die altijd kennis wil uitbreiden? Bouw dan mee aan de toekomst van onze groeiende organisatie!

Een dynamisch familiebedrijf
Dat we een familiebedrijf zijn is goed terug te zien in onze bedrijfscultuur. We leggen de nadruk op het aangaan van duurzame relaties. Met klanten, leveranciers én onze medewerkers. Intern houden we het graag zo eenvoudig mogelijk: korte lijnen en een informele, open werkomgeving. Als collega’s werken we graag naast elkaar, samen, als team. Net zo belangrijk vinden we het trouwens, dat we plezier hebben in wat we doen.

 

Genoeg over ons. Liever willen we weten wie jij bent.
Wil je meer weten over een vacature of wil je meer weten over de mogelijkheden bij Sellon? Bekijk welke vacatures er zijn via onderstaande link. Geen passende vacature of stage gevonden? We zijn altijd op zoek naar talent! Stuur daarom ook dan je CV en korte motivatie naar
hr@sellon.nl.

 

 

Vacatures

Leerbedrijf