Maritiem

Nieuwe milieuregels, die zowel gelden op water als aan wal, hebben een aanzienlijke impact op afsluiters, pompen en aanverwante systemen. Met de hoogwaardige producten van onder meer Chesterton en onze uitgebreide systeemkennis maken wij het verschil in de algehele prestaties van uw pomp.

Voor Sellon en de producten van Chesterton begon het allemaal in de maritieme sector. Waar voorheen betrouwbaarheid en effectiviteit van de afdichtingoplossing centraal stond, kent deze industrie momenteel de grootste uitdaging in het terugdringen van emissie. Van zwavelarme brandstoffen tot vervuiling van het brandstofsysteem en van agressieve zuren en corrosieve aantasting tot schurende slijtage. Wij hebben de juiste oplossingen voor u in huis.

Wij bieden onder meer:

  • Deskundige afdichtings- en systeemoplossingen voor rotating equipment om overmatige slijtage en voortijdige uitval te voorkomen
  • Aanbevelingen voor emissiereductie
  • Veilige, hoogwaardige smeermiddelen die de levensduur van apparatuur verhogen
  • Geavanceerde industriële coatings om systemen te beschermen, waaiers en roerbladen ter repareren en de efficiëntie te verhogen
  • Speciaal ontworpen scheepsdekcoatings voor verbeterde veiligheid en langdurige slijtage

Al meer dan 50 jaar zijn wij een betrouwbare partner voor bedrijven binnen deze industrieën. We beschikken over uitgebreide kennis en werken met gerenommeerde leveranciers.

Wilt u ook verzekerd zijn van een efficiënte en veilige productie? Onze specialisten helpen u graag verder.

 

Enkele van onze leveranciers

Product categorieën

Onze diensten

Case

Een andere koers varen voor de juiste afdichtingsoplossing

Waar de focus binnen de maritieme industrie in het verleden lag op het buitenhouden van water, zijn de vereisten voor een juiste afdichting de afgelopen jaren een stuk veeleisender geworden. Dat geldt ook voor de afdichtingstoepassingen voor thrusters en roerwerken. Met de producten van Chesterton kunnen we vertrouwen op meer dan 100 jaar ervaring binnen deze sector.

Klanten

Neem gerust contact met ons op… 

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag te woord.

Contactfoto