Onderhoud

Sellon ontzorgt u volledig op het gebied van afdichtingen, pompen en overige rotating equipment.

We bewijzen al 50 jaar onze meerwaarde bij het verhogen van betrouwbaarheid en verlengen van standtijd aan alle apparatuur waarin afdichtingen een cruciale rol spelen. Merkonafhankelijk onderhouden en reviseren we uw kostbare apparatuur. Maak kennis met onze services op het gebied van onderhoud.

Pneumatische besturingssystemen

Pomp revisie

Sellon is uw partner voor een snelle revisie van uw pomp tot aan volledig onderhoud aan uw rotating equipment. Een juist geselecteerde en geïnstalleerde pomp zou volgens onze standaard minimaal 48 maanden storingsvrij moeten functioneren. Zo niet, dan identificeren we graag het probleem en werken aan een oplossing.

Pneumatische besturingssystemen

Seal revisie

Het falen van een mechanical seal is de meest voorkomende oorzaak van het buiten werking stellen van een pomp. Om de standtijd te verhogen zijn we dan ook specialist op het gebied van seal engineering en revisie. We werken merkonafhankelijk maar zijn trots als enige leverancier in Nederland op ons gecertificeerde repair centre voor Chesterton seals.

Retrofit

Pomp onderhoud op locatie

Sellon beschikt over hoog gekwalificeerde servicemonteurs, die bij u ter plaatse onderhoud en modificaties kunnen uitvoeren. De serviceafdeling is voor onze klanten 7×24 uur bereikbaar. Vanzelfsprekend hebben wij kwaliteit en veiligheid bovenaan staan. Zo zijn we ISO en VCA* en IEC-EX03 gecertificeerd en hebben onze monteurs allemaal hun VCA en EX certificaat in bezit.

Pneumatische besturingssystemen

Pomp uitlijning

Uitlijnfouten zijn vaak de onderliggende oorzaak zijn van machinestoringen. Na montage van de pomp verzorgen wij de digitale uitlijning met geavanceerde uitlijn-apparatuur. Door de lasernauwkeurigheid kunnen we zelfs de kleinste tolerantieafwijkingen opsporen.

 

Retrofit

Coating

Ons doel is het optimaliseren van uw apparatuur. Om de duurzaamheid en efficiëntie te verhogen coaten wij pompen met Chesterton’s ARC-coating. Onze ervaring is dat het aanbrengen van de juiste beschermde coating een efficiëntiewinst kan opleveren van 5-20%.

Neem gerust contact met ons op… 

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag te woord.

Contactfoto