Service

Sellon ontzorgt u volledig op het gebied van afdichtingen, pompen en overige rotating equipment.

Al meer dan 50 jaar bewijzen wij onze meerwaarde bij het verhogen van betrouwbaarheid en verlengen van standtijd aan alle apparatuur waarin afdichtingen een cruciale rol spelen. Merkonafhankelijk onderhouden en reviseren we uw kostbare apparatuur. Maak kennis met onze uitgebreide service waarmee we u graag van dienst zijn.

Advies en standaardisatie

Advies en standaardisatie

Wij worden door onze leveranciers doorlopend getraind en op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van pompen en afdichtingen. Hierdoor kunnen wij u optimaal adviseren voor de beste oplossing passend bij uw situatie.

 

Advies en standaardisatie

Asset management

Het in kaart brengen, beheren en verbeteren van uw rotating equipment is wat we verstaan onder asset management. Het verlagen van de onderhoudskosten door het verhogen van de standtijd is hierbij ons doel. Inzichtelijk gemaakt via heldere rapportages bewijzen we jaar op jaar onze meerwaarde.

Valve Repair

Seal systeem engineering

Als specialist op het gebied van afdichtingstechniek en mechanical seals blinken we uit wanneer het gaat om maatwerk. Geen uitdaging is daarbij te groot om te komen tot een passende oplossing voor zeer uitdagende processen waarbij veiligheid, milieu, emissie, voorkomen van contaminatie, een cruciale rol spelen.

Cilinderbouw

Pomp modificatie

Om te komen tot de meest betrouwbare en duurzame oplossing analyseren we de faaloorzaken grondig. Wanneer het doorvoeren van pomp modificaties nodig is zullen we ons hierdoor niet laten weerhouden. Alles met het oog op de maximale pomp performance binnen uw proces.

Afsluiter automatisering

Smart Maintenance

Snel kunnen schakelen bij onderhoud maakt van ons een betrouwbare partner. Waar we onze klanten alleen nog gelukkiger mee maken is met planbaar onderhoud. Bijvoorbeeld door middel van onze smart maintenance oplossingen zoals de Chesterton Connect.

Sellon-engineering-retrofit

Cilinderbouw en revisie

Naast het reviseren van pompen en seals kunt u bij Sellon ook terecht voor het reviseren van uw hydraulische en pneumatische cilinders. Na een bezoek aan onze werkplaats in Moerdijk zien uw cilinders er weer als nieuw uit en functioneren ze naar behoren.

Sellon-advies-en-standaardisatie

Trainingen

Onze kennis delen we graag. We geloven namelijk dat we het meest uit onze samenwerking kunnen halen wanneer we met dezelfde ogen kijken naar de onderhoudsuitdagingen. Daarom trainen we onze klanten regelmatig op het gebied van pomponderhoud en afdichtingstechniek.

Sellon-engineering

Downloads

Wij hebben allerlei downloads van product brochures tot technische specificaties voor u klaar gezet. Download ze gratis.Download ze gratis.Download ze gratis.

Neem gerust contact met ons op… 

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag te woord.

Contactfoto