(Petro) Chemie

Veiligheid staat voorop bij de door ons geleverde producten en diensten in de (petro) chemie. We werken daarom alleen met de beste producten voorzien de hoogste kwaliteitseisen bestemd voor explosie gevaarlijke omgevingen. Naast onze producten zijn we als bedrijf ook gecertificeerd voor het verrichten van onderhoud aan apparatuur in ATEX-zones.

Binnen de (petro)chemische industrie wordt er veelal gewerkt met gevaarlijke of corrosieve media onder hoge drukken en temperaturen. Geen wonder dat er hoge eisen worden gesteld aan de toegepaste pompen en afdichtingstoepassingen, want de veiligheid van mens en de betrouwbaarheid van uw installaties staan voorop. Het spreekt daarom voor zich dat onze mensen VCA gecertificeerd zijn.

Een belangrijke voorwaarde voor uw apparatuur is dat deze voldoet aan de laatste ATEX richtlijnen. Door onze certificering kunnen we ook na revisie of onderhoud onze klanten verzekeren dat de apparatuur aan deze richtlijnen voldoet.

Wij bieden onder meer:

  • Pompen uitermate geschikt voor gebruik onder zware condities en indien gewenst explosie veilig
  • Hoogwaardige pompafdichtingen en afdichtingsoplossingen die de productiviteit en levensduur van rotating equipment verlengen
  • Lekvrije oplossingen om de veiligheid van werknemers te verbeteren en emissies van gevaarlijke stoffen te verlagen
  • Hoogwaardige industriële coatings die apparatuur beschermen tegen bijtende chemicaliën en de betrouwbaarheid en efficiëntie van de pomp verhogen
  • Service op afroep voor deskundig advies bij het oplossen van problemen tot aan het volledige onderhoud en assetmanagement verzorgd door onze specialisten

Al meer dan 50 jaar leveren wij onze producten en diensten aan bedrijven binnen deze industrie. We beschikken over uitgebreide applicatiekennis en werken met gerenommeerde leveranciers. Wilt u ook verzekerd zijn van een efficiënte en veilige productie? Onze specialisten helpen u graag verder.

Enkele van onze leveranciers

Product categorieën

Onze diensten

Case

Oud, maar nog lang niet versleten

Het reviseren en modificeren van 7 NASH waterring vacuüm pompen op leeftijd. Dat is de uitdaging die we hebben aangenomen van een groot chemiebedrijf in Bergen op Zoom. De pompen zijn 20 tot 40 jaar oud en stonden sinds 2015 stil. In samenwerking met fabrikant NASH hebben we de pompen aan de maatstaven van deze tijd en de eisen van de klant laten voldoen.

Klanten

Neem gerust contact met ons op… 

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag te woord.

Contactfoto