Asset management

Onder assetmanagement verstaan we het volledig in kaart brengen en beheren van uw rotating equipment om de standtijd te verhogen en uw onderhoudskosten te verlagen. Via heldere rapportages maken we onze meerwaarde inzichtelijk.

Minsten zo belangrijk als de revisie en eventuele modificaties van uw pomp, is het vastleggen van de gegevens ervan. Onze ervaring leert dat zelfs zeer goed georganiseerde bedrijven, voorzien van moderne ERP-systemen, een uitdaging hebben in het documenteren van essentiële pompgegevens. Sellon houdt alle relevante gegevens op assetniveau bij in een zelfontwikkeld softwareprogramma. Uitgesplitste kostenposten, uren en standtijden. Alles wordt voor u vastgelegd. Met deze gegevens signaleren wij afwijkingen in het functioneren van de door ons onderhouden pompen. Voor ons een reden om contact met u op te nemen om de performance van uw apparatuur te verbeteren en uw onderhoudskosten te verlagen.

Indien gewenst overleggen we periodiek de vastgelegde gegevens in een rapport waarbij onderhoudskosten en standtijden duidelijk naar voren komen.

Membraanwissel

Neem gerust contact met ons op… 

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag te woord.

Contactfoto