Lowara pompen

Lowara, een merk van Xylem, staat bekend om het leveren van kosteneffectieve langetermijnoplossingen voor het verpompen en circuleren van zowel schoon als vervuild water. Als dé partner van Lowara pompen voor de industrie staat Sellon garant voor hoogwaardige oplossingen die uw rotating equipment optimaliseren. Samen werken we aan een efficiënte productie voor uw bedrijf.
lowara logo EN

Een lange levensduur en lage kosten met Lowara

Lowara heeft zijn pompen, aandrijvingen, pakkingen en oplossingen zoals drukverhogingssets en afvalwater-opvoerstations allemaal ontworpen met lage levenscycluskosten in het achterhoofd. Dat betekent robuuste, uitermate efficiënte, eenvoudig te installeren en te onderhouden producten met een lange levensduur.

Lowara pompen zijn grotendeels vervaardigd uit rvs 304, rvs 316 en staal. Dit maakt de producten veilig en bestendig in de behandeling van water en industriële vloeistoffen. Dankzij de diepgaande technologische onderzoeken die Xylem uitvoert blijven zij met het merk Lowara een vooraanstaande innovatieve speler op de watermarkt.

Product categorieën

Downloads

Onze diensten

Stuur ons een bericht

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw processen? Neem contact met ons op. We komen graag langs om u en uw organisatie te leren kennen. Zo kunnen we samen werken aan een oplossing die het beste bij uw installatie past.

"*" geeft vereiste velden aan