Locatie: Moerdijk en regio
Afdeling: Technische Dienst
Leerweg: MBO BBL (leerbaan)
Opleidingen: MBO 3 of 4 richting Werktuigbouw of Mechatronica
Dienstverband: Leerbaan

Wil jij werken en leren tegelijk? Dat kan! Wij hebben een leerbaan voor je beschikbaar. Een korte kennismaking: wij zijn Startflow en Sellon. Een jong familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring als industriële leverancier en dienstverlener binnen de procesindustrie. Met een team van zo’n 35 medewerkers werken wij iedere dag aan passende, technische oplossingen voor mechanisch onderhoud en besturingsvraagstukken in onder andere de chemische en farmaceutische industrie.

Dit ga je doen:
Voor onze serviceafdeling zal je bij de klant en in onze werkplaats onderhoudswerkzaamheden gaan verrichten aan mechanisch roterende apparatuur. Onder dit soort apparatuur verstaan we met name: pompen, afdichtingen (seals), afsluiters en draaisluizen.

Er zijn allerlei vaardigheden en kennis nodig om je werk bij ons te kunnen doen. Dat maakt het werk leuk, uitdagend en elke dag anders. Handelingen zoals (de)monteren, inspecteren, meten, stralen, tappen, coaten, opzuiveren, balanceren, lappen en druktesten komen aan bod. Door het beheersen van al deze vaardigheden, kun je zorgen dat de apparatuur van onze klanten weer in optimale staat raakt.

De medewerkers van de serviceafdeling zijn met name actief in Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland, maar komen zo nu en dan ook in andere delen van Nederland.

Naast het service-onderhoud ga je ook aan de slag in onze werkplaats met besturingstechniek. Onze ontwerpers maken voor jou een tekening waarmee je besturingskasten of -panelen in elkaar zet voor de klant. De kasten bestaan doorgaans uit kabels, leidingwerk, drukschakelaars, drukmeters, pneumatisch en/of elektrisch gestuurde ventielen of afsluiters.

Misschien zijn sommige vaardigheden nieuw voor je. Logisch, dat geeft niet. Indien je leergierig en volhardend bent en technisch inzicht hebt kunnen we je de gewenste technische vaardigheden eigen maken. Daarnaast staan onze ervaren monteurs jou altijd bij.

Dit ben jij:
• Je volgt een technische Mbo-opleiding.
• Je bent accuraat, handvaardig en klantvriendelijk.
• Je hebt interesse voor mechanische apparatuur, pneumatiek en besturingstechniek.
• Je beheerst Nederlands in woord en geschrift.
• Je woont in de regio West-Brabant of Dordrecht i.v.m. de periodieke storingsdienst.
• Je hebt rijbewijs B.

Dit krijg je van ons:
• Ontwikkeling tot ervaren Allround Monteur middels trainingen.
• Goede primaire en secundaire voorwaarden.
• Bij goede prestaties een vast contract.
• Informele en vriendelijke werksfeer.
• In Moerdijk heb je 35 collega’s. Waarvan 6 monteurs.
• Werktijden tussen 07:30 en 16:30 uur.
• Periodieke storingsdienst. Dit is één week per 6 weken. Vergoeding hiervoor is €210,- per week. Incidenteel moet er ook echt uitgerukt worden naar de klant.

/stage-allround-monteur/

Wie zijn wij?
Wij zijn Startflow BV en Sellon BV, gevestigd in Havengebied Moerdijk en onze kerntaken zijn het leveren en/of onderhouden van mechanische afdichtingen (seals) en pompen, technische onderhoudsproducten, afsluiters, ventielen en besturingstechniek. Met ons assortiment zijn wij actief in een aantal markten: chemische-, voedings-, farmaceutische- en maritieme industrie.

Onze betrokken medewerkers streven er samen naar om duurzame relaties aan te gaan met collega’s en relaties. Om zo onze klanten optimaal te bedienen en hen te voorzien van deskundig advies, uitstekende service en betrouwbare producten en diensten.
Leerbanenmarkt
Je vindt ons terug ook op www.leerbanenmarkt.nl

Contact
Heb je interesse in deze leerbaan stuur dan je cv en/of vragen met een korte motivatie naar ons toe. Dit mag je zenden naar: hr@sellon.nl of hr@startflow.nl t.a.v. Mevrouw J. Quant.