Flygt pompen

Het assortiment van Flygt, een merk van Xylem, bestaat uit producten en oplossingen voor het verplaatsen van water en afvalwater. Ook leveren zij geavanceerde apparatuur voor de bewaking en regeling om de prestaties en energie-efficiëntie te optimaliseren. Als leverancier van Flygt pompen staat Sellon garant voor hoogwaardige oplossingen die uw rotating equipment optimaliseren. Samen werken we aan een efficiënte productie voor uw bedrijf.
Logo Flygt

Pionier in pomptechnologie voor water- en afvalwaterbehandeling

Flygt vertegenwoordigt een lange geschiedenis van baanbrekende producten en oplossingen voor water- en afvalwaterbehandeling. Als uitvinder van de eerste drainagepomp voor gebruik onder water in 1947 en de elektrische dompelpomp 1956 is Flygt uitgegroeid tot een gevestigde naam in de pompenmarkt.
Flygt staat vooral bekend om zijn dompelpompen en mixers die ideaal zijn voor de zwaarste toepassingen in afvalwater, regenwater, effluent, RAS en WAS, voor schoon en licht vervuild water. Flygt is tevens sterk aanwezig in de waterbehandelingssector.

Product categorieën

Downloads

Onze diensten

Stuur ons een bericht

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw processen? Neem contact met ons op. We komen graag langs om u en uw organisatie te leren kennen. Zo kunnen we samen werken aan een oplossing die het beste bij uw installatie past.

"*" geeft vereiste velden aan