Chesterton Seals

Sellon B.V. is dé leverancier in Nederland voor Chesterton mechanical seals. We leveren aan vrijwel iedere tak in de industrie. Samen werken we aan een efficiënte productie voor uw bedrijf.

 Chesterton Logo EN

Het Amerikaanse merk Chesterton is toonaangevend op het gebied van mechanical seals en valt op door steeds opnieuw te innoveren in state of the art technology. De mechanical seals staan o.a. bekend om de hoge kwaliteit, lange standtijden en kostenbeparing. Vind hieronder een greep van het assortiment Chesterton seals bij Sellon.

  Modular cartridge seals

  De modular cartridge seals voor zware toepassingen zijn gemaakt op het Axiusᵀᴹ platform en bieden ultieme flexibiliteit op het gebied van seal kwaliteit en het beperken van emissies. De seal kan worden samengesteld met diverse face profielen en hulpcomponenten.

  Componenten seals

  Gemakkelijk te installeren roterende componenten seals voor algemene toepassingen. Verkrijgbaar in een korte en een lange versie. Speciaal ontworpen om beschadigingen aan de assen van apparatuur te voorkomen.

  Cartridge seals

  De 180H cartridge seal, met ingebouwde Hydropad technology, heeft een hoge betrouwbaarheid voor toepassingen met hoge temperaturen en hoge druk. Het design van de 280 seal biedt de hoogste betrouwbaarheid in uitdagende toepassingen, en mixers en roerwerken.

  Cassette seals

  Unieke, modulaire cassette seals die vergaande technologie combineren met flexibiliteit in onderhoud en reparatie. Het biedt een geoptimaliseerd seal concept voor standaardisatie van de totale plant.

  Split seals

  De meeste recente innovatie op het gebied van split seals is de 442C, waarbij uitstekende prestaties wordt gecombineerd met gemakkelijke installatie bij demontage van apparatuur.

  Gas seals

  De 4400 gas seal is, in alle toepassingen, de perfecte upgrade voor slecht presterende, vloeistof gesmeerde seals naar een non-contact seal met uitstekende prestaties.

  Slurry seals

  Slurry seals zijn gemaakt om te opereren in zware slurry omstandigheden en om kostbare seal spoelingen te elimineren in bijna alle toepassingen.

  Productadvies nodig?

  Staat het product dat u zoekt er niet tussen? Wilt u een advies? Of direct een product bestellen?

  Waarom Sellon

  Sellon is, als enige in Nederland, een officieel door Chesterton gecertificeerd repair centre voor mechanical seals.

  Neem gerust contact met ons op… 

  Interesse in de mogelijkheden van de Chesterton seals?
  Of direct een product bestellen? 

  Onze specialisten staan u graag te woord.

  Contactfoto