Papier & Pulp

De papier en pulp industrie kenmerkt zich door hoge mate van watergebruik en slurry condities die hoge eisen stellen aan de gebruikte systemen. Met een diepgaand begrip van de zware toepassingen van papierfabrieken, leveren we duurzame oplossingen voor optimale prestaties en winstgevendheid.

Sellon heeft uitgebreide ervaring met het verhogen van de betrouwbaarheid en efficiëntie door creëren van waterbesparing van roterende apparatuur in pulp- en papierfabrieken.

Wij bieden onder meer:

  • Maximale pompprestaties: een compleet portfolio van innovatieve mechanische afdichtingen en pomppakkingen, hoogwaardige smeermiddelen en industriële coatings, plus het onschatbare advies van onze regionale experts op afroep.
  • Reparatie/bescherming van bedrijfsmiddelen: hoogwaardige industriële smeermiddelen en coatings die nieuwe apparatuur beschermen tegen de krachten van corrosie en slijtage en vaak de levensduur van oudere apparatuur aanzienlijk verlengen.
  • Energie-/waterreductie: programma’s voor water- en energiereductie die kunnen leiden tot enorme besparingen en hoge duurzaamheidsscores voor uw organisatie.
  • Heavy Duty pompen: geschikt voor het zwaardere werk en voorzien van de benodigde modificaties voor vele onderhoudsarme draaiuren.

Al meer dan 50 jaar zijn wij een betrouwbare partner voor bedrijven binnen deze industrieën. We beschikken over uitgebreide kennis en werken met gerenommeerde leveranciers.
Wilt u ook verzekerd zijn van een efficiënte en veilige productie? Onze specialisten helpen u graag verder.

Enkele van onze leveranciers

Product categorieën

Onze diensten

Case

Enorme onderhoudskosten weer onder controle

De standaard seals van onze klant, een papierfabriek in Rhenen, hadden een levensduur van slechts 6-9 maanden. Het vervangen van seals en lagers kost enorm veel tijd. Met een jaarlijkse uitgave van €30.000 per fabriek liepen de onderhoudskosten aardig in de papieren. Sellon bood een langdurige oplossing.

Klanten

Neem gerust contact met ons op… 

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag te woord.

Contactfoto