Farma & Voeding

Geen enkele industrie kent zulke strenge normen en eisen als de farmacie en voedingsmiddelenindustrie. Met onze ervaren specialisten en hoogwaardige producten zijn we al jaren een betrouwbare partner voor het onderhoud van pompen in een hygiënische omgeving.

Binnen de farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie heeft u te maken met strenge eisen als het gaat om hygiëne en zuiverheid. Het gaat immers over de bescherming van de volksgezondheid. Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle relevante eisen en richtlijnen zoals opgesteld door de FDA en EHEDG.

Uiteraard voldoen al onze producten aan de gestelde eisen en worden deze voorzien van de benodigde certificaten. Of het nu gaat om hygiënische pompen of industriële smeermiddelen voorzien van FDA goedkeuring.

Wij bieden de volgende hoogwaardige producten:

  • Pompen: Volledig programma aan hygiënische pompen waaronder lobbenpompen, tandwielpompen, mag-drives, schroefspindelpompen en membraanpompen
  • Mechanical Seals: Van hygiënische dubbel seal systemen tot volledig steriele gasseal applicaties
  • Pakkingen: Ook op het gebied van stopbuspakkingen kunnen we u voorzien van een FDA goedgekeurde oplossing.
  • IL/MRO: Food Grade industriële smeermiddelen en onderhoudsproducten om uw voedsel veilig te houden en uw apparatuur in de beste conditie

Al meer dan 50 jaar zijn wij een betrouwbare partner voor bedrijven binnen deze industrieën. We beschikken over uitgebreide kennis en werken met gerenommeerde leveranciers. Ons service team beschikt ook over de nodige ervaring in het werken in een steriele omgeving.

Wilt u ook verzekerd zijn van een efficiënte en veilige productie? Onze specialisten helpen u graag verder.

Enkele van onze leveranciers

Product categorieën

Onze diensten

Case

Het bestrijden van pompschade en verstopping

Een levensduur van een standaard DIN pomp van slechts 2 maanden. Slijtage aan het pomphuis en de waaier. Het abrasieve medium actieve kool heeft onze klant, een grote internationale zuivelfabrikant, een hoop kopzorgen bezorgd. Tijd om af te rekenen met een onnodig hoge kostenpost.

Klanten

Neem gerust contact met ons op… 

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag te woord.

Contactfoto