Vaughan Chopperpomp

Sellon B.V. is dé leverancier in Nederland voor Vaughan pompen. Vaughan Company is marktleider op het gebied van betrouwbare chopperpompen en mechanische hydraulische mengsystemen van Amerikaanse makelaardij. Met meer dan 60 jaar ervaring en vier generaties expertise bieden zij de meest betrouwbare pompoplossingen voor het verpompen van slurry of vloeistoffen met vaste delen. When the going gets tough, turn to the toughest pump on the planet.

Snel schakelen?

"*" geeft vereiste velden aan

Het Chopper Concept

 

De Vaughan Chopper Pomp is een centrifugaalpomp met het unieke vermogen om alle binnenkomende vaste delen te versnijden voordat ze worden gepompt. Dit beschermt niet alleen de pomp tegen verstopping, maar voorkomt ook schade aan componenten verder in het proces.
Alle slijtagecomponenten zijn van gegoten staal en thermisch behandeld voor maximale impact- en slijtvastheid. Deze robuuste, gepatenteerde componenten zijn samen ontworpen om de ultieme pomp te creëren voor het verwerken van zware vaste stoffen. Alle vaste stoffen worden door een totaal van 4 snijsystemen fijngehakt. De kleinere vaste stoffen worden gemakkelijk verpompt door de centrifugale werking van de waaier. Het originele en robuuste ontwerp van Vaughan resulteert in een ongeëvenaarde betrouwbare chopper pomp.

Product categorieën

Video’s

Downloads

Onze diensten

Stuur ons een bericht

Vul onderstaand formulier in als u meer informatie wenst  over  Vaughen producten en onze diensten.

"*" geeft vereiste velden aan