Chesterton afdichtingsoplossingen en onderhoudsproducten

Chesterton is wereldleider in afdichtingsoplossingen en slijtagebeschermingsproducten die de betrouwbaarheid verbeteren en de prestaties van uw rotating equipment verlengen. Als dé leverancier van Chesterton producten binnen Nederland, staat Sellon garant voor hoogwaardige oplossingen die uw rotating equipment optimaliseren. Samen werken we aan een efficiënte productie voor uw bedrijf.

De kwaliteit van Chesterton

Het merk Chesterton is toonaangevend op het gebied van mechanical seals en valt op door steeds opnieuw te innoveren in state of the art technology. De mechanical seals staan o.a. bekend om hun hoge kwaliteit, lange standtijden en kostenbesparing. Maar Chesterton biedt een breder pakket aan oplossingen op het gebied van afdichtingen en onderhoud, waaronder:

  • mechanical seals
  • polymer seals
  • pakking- en schotelveertechniek
  • ARC coatings
  • industriële onderhoudsproducten

De industriële onderhoudsproducten van Chesterton zijn ontworpen om primaire onderhoudsfuncties te ondersteunen en de algehele betrouwbaarheid van uw installatie te vergroten. Deze hoogwaardige producten verlengen de standtijd uw apparatuur, verlagen de onderhoudskosten en beschermen het milieu.

Product categorieën

Video’s

Downloads

Onze diensten

Stuur ons een bericht

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw processen? Neem contact met ons op. We komen graag langs om u en uw organisatie te leren kennen. Zo kunnen we samen werken aan een oplossing die het beste bij uw installatie past.

"*" geeft vereiste velden aan